syuhada's FotoPage

By: YANG MULIA SYUHADA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 25-May-2007 07:33 Email | Share | | Bookmark
l a n g k a w i - m a y 2 0 0 7

 
nih kat penang..(obviously..)
sister-sister
View all 4 photos...
buat apa? yee..case study utk my topical..underwaterworld langkawi...tp this entry won't be about the UWWL..sebab apa? sebab semua yg aku amik adalah gambar2 dari services zone. kalau ambik gambar2 marine life pun takde makne sebab flash pantul balik. apsal tak off kan flash? sebab tahap gegaran yg melampau sgt..ermm.. nih semua more on the sunsets..aku dah jatuh cinta dengan alam...(pergh!) by the way..aku tidur kat sandy beach, pantai cenang..tempat jatuh lagikan terkenang..muahaha


Monday, 7-May-2007 09:37 Email | Share | | Bookmark
visit Malaysia 2007 at kuching: pengembaraan 16 orang rakan2

seronok tgk org utan
dinner@waterfront:ika mlihat bashier dgn muka yg tak puas hati..
kat muzium seni kuching..intan n emon
View all 9 photos...
percutian ini ditaja oleh FAMA (father and mother),PTPTN (loan),JPA(scholarship).. ..contoh pelajar2 berdedikasi mengumpul duit utk cutian tanpa batasan (bukan moral dan aurat).. ceh...konon.. muahahahha.. tension sbb gambo2 sikit dan sbb aku lupe bawak charger kamera menyebabkan aku takde mood sgt nak mengambil gambar (alasan yg lame) dan takut bateri abeh cepat..tp ape2 pon enjoy je lah yek.


penafian (disclaimer):ini adalah gambar2 yang teramat biasa dan bukanlah bertujuan utk artsy-photo..ini adalah gambar2 untuk kenang-kenangan antara kita...haha..apekahh


Tuesday, 28-Nov-2006 14:59 Email | Share | | Bookmark
choco moco

it takes 45 to prepare the mixtures, 1 hour to bake it..a night to cold it off, 15 minutes for its ganache, 15 minutes for so-called decoration, 30 minutes lingering to eat a slice of it...'it', is a chocolate cake.

first time ever to bake a cake...a creamy-moist-fattening but soooo scrumptious choco-cake... walaupon topping agak cacamerba (sebab aku cuak nak pakai whipped cream tuh) tapi aku dah cukup bangga dah nih...warghahahhaa..

pls feast ur eyes...haha








ohh..by d way...portion yg hilang tuh sebab ada ahli keluarga aku yg nak merasa cake nih panas2 lepas keluar oven.


Tuesday, 10-Oct-2006 16:05 Email | Share | | Bookmark
ConVO 2006

the 4th years...
buat giler kat tgh kampus
who am i kidding
View all 6 photos...
i got my 1st degree on the 22nd IIUM Convo..Bachelor in Architectural Studies. not so excited but heck i kept going here n there bcos i left my IMCS card (d card which will anounced ur name when u r on d stage) n my invitation card for my parents. in the nice kebaya indon, I sweat....ciss...

anyway these pics should be credited on kiasatina, joe amir farid.. not my works anyway tapi jez to show off some pics laahh..HAHA..


Friday, 19-May-2006 18:10 Email | Share | | Bookmark
A Day After Accreditation KAED

excited-tp blur pic nih..sorikk
nice leg..muahaha
tolak naeemah tolakkk
View all 6 photos...


few pics after KAED's Accreditation Day n some pics on futsal @ KAED gallery..'bertuahnye' rakan2...ada yg dah upload kat kaedians.org tapi yg nih versi fotopages lah..muahaha


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net